Laadukas siivousjälki ja tyytyväiset asiakkaat
ovat meille sydämen asia.

Sopimussiivous

Työllistämme tällä hetkellä itsemme lisäksi kaksikymmentä vakituista siivoojaa. Toimialueemme Turun seudulla kattaa paikkakunnat Kaarinasta Nousiaisiin. Suurin osa siivouskohteistamme sijaitsee Turussa.

Teemme pääasiassa porras- ja toimitilojen siivousta. Vastaamme yli kuudenkymmenen taloyhtiön yleisten tilojen ja eri aloilla toimivien asiakkaidemme toimitilojen siivouksesta. Siivoustarve määräytyy aina asiakkaan tarpeen mukaan. Kohteissa siivotaan kaikki tilat tai osittain, myös siivoustiheys vaihtelee toiminnan luonteen, henkilökunta- ja asiakasmäärien, sijainnin tai esim. vuodenaikojen mukaan.

Työntekijöiden pysyvyyteen panostamme palkkauksella, järjestämällä työajan perheellisillekin sopivaan ajankohtaan päiväaikaan ja tarjoamalla pysyviä työpaikkoja tekemällä sopimuksiin perustuvaa jatkuvaa siivousta sekä omien kohteidemme perussiivouksia. Työskentelemme ergonomisilla ja ammattimaisilla välineillä sekä aineilla. Kannustamme kaikin tavoin henkilöstöämme laadukkaaseen työhön. Koulutamme työntekijämme pääasiassa itse, mutta myös oppisopimuskoulutuksella ja yhteistyössä AKK:n kanssa.

Tässä on esimerkki taloyhtiön yleisten tilojen siivousohjeesta. Tulemme mielellämme tekemään teille tarjouksen palvelun kustannuksista. Myös työohjeet laadimme aina yksilöllisesti vastaamaan asiakkaan tarpeita. Millaista siivousta teillä kaivataan?
Haluaisitteko Uusien luutien lakaisevan teidänkin tiloissanne?