Laadukas siivousjälki ja tyytyväiset asiakkaat
ovat meille sydämen asia.

Kotisiivous

Yrityksestämme on mahdollista tilata myös kotisiivouspalveluita tuntityönä. Työ on kotitalousvähennyskelpoista.

Tuntihintaan sisältyvät kaikki palvelun tuottamiseen liittyvät kulut. Palvelumaksu määräytyy työtuntien mukaan, jotka voivat vaihdella vuodenajasta ja kodin tarpeista riippuen. Kohteessa noudatetaan asiakkaan kanssa sovittua siivousohjelmaa ja -aikaa.

Tässä on esimerkki kodin siivousohjelmasta ja siivouksen vaatimasta ajasta. Jokainen kohde on erilainen ja siksi me arvioimme siivoukseen kuluvan ajan kunkin asiakkaan kohdalla erikseen. Osa asiakkaistamme haluaa että tietyt työt suoritetaan joka kerta jolloin siivousaika pysyy samana, toisilla tehtävät ja työaika vaihtelevat asiakkaan tarpeen mukaan.

Tarvikkeet ja lisätyöt

Siivoojillamme on siivousvälineet ja -aineet mukana, mutta käytämme asiakkaan omaa pölynimuria mm. allergiasyistä. Mikäli asiakas haluaa kodissaan käytettävän erikoispuhdistusaineita, tulee hänen hankkia ne itse. Esimerkkikodin siivouksessa on listattu yleisimmät perustyöt, mutta niiden lisäksi voidaan sopia tehtäviksi muita kodinhoitoon liittyviä töitä.

Siivoustiheys ja laskutus

Siivoustiheys riippuu asiakkaan tarpeesta, yleisimmin käytetty on joka toinen viikko. Meillä on myös kohteita jotka siivotaan joka viikko tai neljän viikon välein. Töiden jaksotuksen takia teemme pääasiassa vain säännöllisin välein toistuvaa työtä.

Kotisiivouksista lähetetään lasku kunkin kuukauden lopussa. Suosimme sähköposti- ja verkkolaskuja, mutta halutessaan laskun saa myös postitse. Laskun eräpäivä on seuraavan kuukauden kymmenes päivä, eli elokuun siivouslasku erääntyy 10. syyskuuta. Vuoden aikana suoritetuista maksuista lähetetään asiakkaalle kooste seuraavan vuoden tammikuussa kotitalousvähennystä varten.